به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از مازندران، حجت الاسلام علی غفاری، مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران، در نشستی با امام جمعه گلوگاه، اظهار داشت: حوزه علمیه خواهران از جمله مراکز موثر در فر هنگ و رفتار جامعه است که حدود 18 سال از عمر آن می گذرد و زیر نظر شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران کشور، با حدود 500 مدرسه علمیه و بیش از 170هزار طلبه در کشور فعالیت می کند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران ادامه داد: با توجه به قدمت حوزه های علمیه استان، همچنین پیشینه دینی و علوی بودن این دیار، متاسفانه پایگاه های دینی مازندران در شان استان و در اولویت اصلی مردم نمی باشد.
وی تاکید کرد: مازندران به دلیل توریستی بودن، استانی 3 میلیون نفری نمی باشد؛ بلکه 20 میلیونی است؛ زیرا مسافرانی که به این منطقه می آیند، آورده های فرهنگی و اثر گذار به همراه خواهند داشت. لذا باید نگاه و برنامه ویژه ای برای آن داشته باشیم.
حجت الاسلام علی غفاری ادامه داد: با توجه به این که بانوان نیمی از جامعه هستند، تاثیر وجود حوزه های علمیه خواهران در اصلاح رفتار، تربیت، آرامش و در نتیجه جامعه مطلوب بر کسی پوشیده نیست؛ لذا برنامه ما این است که در تمام شهرهای استان، مدرسه علمیه خواهران تاسیس نمائیم.
*بنیان خانواده در خطر است
حجت الاسلام میراحمدی، امام جمعه گلوگاه مازندران نیز در این نشست با اشاره به اهمیت تاسیس حوزه علمیه خواهران در شهرهای مختلف کشور، بیان کرد: بانوان بخش عمده جامعه را تشکیل می دهند و بیشترین هجمه متوجه این قشر می باشد.
وی ادامه داد: دشمن به این باور رسیده که برای از بین بردن انقلاب اسلامی و فروپاشی کامل جامعه اسلامی باید زنها را از مادریت و محور بودن خانواده جدا کند، لذا نیاز به زنان متخصص و کارشناس جهت آموزش معارف الهی و تقویت و توسعه فرهنگ و ارزش های دینی بیش از پیش احساس می شود و این امر قطعاً با راه اندازی مدارس علمیه خواهران در کشور محقق خواهد شد.
امام جمعه گلوگاه افزود: در حال حاضر با وجود ماهواره، اینترنت و...، دیگر نمی توان با سبک قدیم به جنگ دشمن رفت و طلاب باید با تسلط به فناوری های روز دنیا به خصوص فضای مجازی به مقابله با توطئه های دشمنان بپردازند.
حجت الاسلام میراحمدی یادآور شد: دولت در بخش فرهنگ دینی ضعیف عمل کرده و با توجه به این که دشمن در عرصه جنگ نرم با تمام توان و شبانه روز علیه ما فعالیت می کند، باید حمایت از حوزه های علمیه و فعالیت های دینی جدی تر صورت گیرد.
امام جمعه گلوگاه مازندران در پایان خاطر نشان کرد: وضعیت فرهنگی شهرستان گلوگاه به دلیل نبود حوزه علمیه برادران و خواهران در این شهر رضایت بخش نیست و امیدواریم شاهد بهبود این وضعیت باشیم.
نظر شما